شهرداری نراق

پرتال موقت اطلاع رسانی شهرداری نراق

شهرداری نراق

پرتال موقت اطلاع رسانی شهرداری نراق

بازدید دبیر دوم سفارت سوئیس از نراق در ایام تعطیلات نوروزی



خانم کریستینا فیشر دبیر دوم سفارت سوئیس به همراه کاردار سفارت اسپانیا  و هیات همراه  روز پنج شنبه 95/1/5 در ادامه بازدید از شهر کاشان  از  نراق  و بافت تاریخی آن  هم بازدیدکردند .

شهردار نراق ضمن استقبال از ایشان در ساختمان اداری شهرداری  و حضور در بافت تاریخی شهر گزارشی از روند باز آفرینی شهری نراق طی ده سال گذشته و سیاست های اعمال شده و مشارکت نراقی ها  به ویژه جوانان شهر ارائه کردند که مورد استقبال هیات بازدید کننده قرار گرفت.

 بعداز بازدید میدانی در جلسه ای که در سالن جلسات شهرداری برگزار گردید مرادی شهردار نراق  ضمن ابراز خرسندی از حضور دبیر دوم سفارت سوئیس وکاردار سفارت اسپانیا گردشگری فرهنگی و ارتباطات بین ملت ها را  راهگشای داشتن دنیایی آرام به دور از نزاع و تنش عنوان کرد و یاد آور شد دانشمند نراقی(  ملا احمد نراقی )  که نزدیک 200 سال ازمرگ او گذشته است  بر پایه شریعت اسلام  کتابی را در باب اخلاق اسلامی (معراج السعاده)   به رشته تحریر درآورده است که هنوز  بعد از سالها نسخه شفا بخش جهان و بشریت امروز است .  

خانم فیشر  هم ضمن ابراز خرسندی از دیدن این شهر کهن تاریخی  و با فرهنگ  به این نکته اشاره کرد که حفظ اصالت شهری نراق می تواند این شهر را از دیگر شهرهای ایران متمایز کند و این کاری که شما با مشارکت مردم  انجام داده اید  و اکنون جوانان و حتی نوجوانان شهر به مشارکت گرفته شده اند یک نمونه موفق بین المللی است  که امیدواریم ادامه داشته باشد .

خانم فیشردر بازدید از  موزه شهاب سنگ های آسمانی  اعلام کرد احداث موزه  و توجه به این استعداد کار منحصر به فردی است و قطعا دانشگاه های دیگر کشور ها هم در آینده علاقه مند به همکاری مشترک با شما خواهند بود و  یک نمونه از شهاب سنگ آسمانی کویر لوت ایران را که یک ایرانی به من هدیه  کرده است را برای نگهداری به موزه نراق  تقدیم خواهم کرد .

در پایان دیدار مرادی نراقی شهردار نراق  اعلام آمادگی کرد  اگر شهرداران  سوئیس  به ایران آمدند شهر نراق می تواند میزبان  آنها باشد و  ما آمادگی داریم قرار داد  همکاری های  مشترک در قالب طرح خواهر خواندگی باآنها امضاء کنیم .   

 

 

گزارش اجرای طرح ستاد تسهیلات نوروزی



 مرادی نراقی شهردار نراق در پایان  اجرای طرح ستادتسهیلات نوروزی شهر نراق گزارش  عملکرد  ستاد را به شرح ذیل  اعلام کرد .

ستاد تسهیلات سفر شهر نراق از ابتدای اسفند ماه رسما کار خود را جهت ارائه  خدمت به شهروندان  محترم و گردشگران نوروزی شروع و تا روز چهاردم فروردین به کار خود ادامه داد  .

در این مدت آماده بودن آتش نشانی ، نظافت شهر ، جلوگیری از حفاری ، لکه گیری معابر ، رنگ آمیزی جداول ، اجرای  فضای سبز و گلکاری میادین ، گلکاری گلزار شهدا،نظافت سرویس های بهداشتی و نمازخانه پارک ها ، خدمات کشتارگاه ، نظافت معابر شهر و جمع آوری پسماند های شهری ، نظافت بافت  و مراکز تاریخی، همکاری با نهاد های خدمات رسان از جمله کلانتری ، آموزش و پرورش ، هلال احمر، بهداشت و درمان ،  آب ، برق ، گاز،  تلفن ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و جاسب در دستور کار پرسنل شهرداری قرار گرفت .

به کار گیری تیم 15 نفره راهنمایان گردشگری در  بافت و خانه های تاریخی .

راه اندازی موزه شهاب سنگ های آسمانی در محل برخورد شهاب سنگ و به نمایش گذاشتن 12 نمونه شهاب سنگ  از سراسر دنیا در این موزه 

راه اندارری موزه مردم شناسی و  به نمایش گذاشتن ماکت بیست هکتار بافت تاریخی نراق

نصب 30 عدد تابلوی راهنمای بافت و بنا های شاخص تاریخی نراق  در سال جدید


راه اندازی سه خانه تاریخی  رئوفی ، فاضلین نراقی ، یوسفی  و امکان بازدید از مجموعه بازار و کاروانسرای شمس السلطنه ، یخچال و آسیاب آبی و مجموعه آب انبار و حسینیه حاج عبد الباقی و مسجد تاریخی امام حسن (ع)

بازدید مهندس فیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی از نراق


 عصر پنج شنبه آخرین روز کاری  سال 1394 آقای مهندس فیلی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی به همراه مدیران کل دفتر امور شهری و شوراها جناب آقای مهندس قربانی ومدیر کل  دفتر فنی استانداری جناب آقای مهندس نوازانی و فرماندار شهرستان دلیجان و جمعی از مسئولین شهرستان از شهر نراق  و ستاد تسهیلات نوروزی بازدید کردند .

در این بازدید به دست معاون عمرانی   از ماکت  بیست هکتار بافت تاریخی  نراق مستقر در موزه مردم شناسی پرده برداری شد  و در ادامه فاز اول موزه شهاب سنگ های آسمانی نراق نیز  افتتاح گردید . 

مهندس فیلی در حاشیه این بازدید از اقدامات شهرداری و شورای اسلامی شهر نراق  در حفاظت از آثار تاریخی شهر  تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد  مدل توسعه شهر نراق یک مدل توسعه پایدار و همه جانبه است که می تواند برای دیگر شهر های تاریخی کشور الگو باشد .